Coach

 

Vreneli Stadelmaier

Vreneli Stadelmaier

Ik ben sinds 2005, na het behalen van mijn Coach-diploma aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, actief als zelfstandig coach. En sinds 2007 coach ik uitsluitend hoogopgeleide vrouwen in relatie tot hun werk.

Als coach ben je zelf je instrument. En ik gebruik, als het nodig is, een aantal technieken. Zoals bijvoorbeeld NLP, Provocatief coachen, RET, technieken uit de Zijnsorientatie zoals bijvoorbeeld meditatie, Enneagram, Voice Dialogue, etc.

Ik ben een fan van Stephen Covey, Deepak Chopra en Pat Heim. Vele andere leraren, schrijvers, guru’s , vrienden, ouders, kinderen en geliefden hebben me gemaakt tot wat ik nu ben. En ik ben nog lang niet af!

Maar het belangrijkste is dat ik goed kan luisteren. En mijn klanten zeggen van me dat ze energie van me krijgen. Dat ik ze snel weer op weg help en dat ze dan echt zin en lef hebben om de verandering aan te gaan.

Bovendien heb ik een groot actief netwerk, handig voor de baanzoekers en ondernemers onder ons.

 

Hieronder vind je reviews geschreven door een aantal van mijn klanten.

Jolanda Westrum, Bestuurslid at Stichting Rooms Katholiek Onderwijs Huizen
Ik heb Vreneli leren kennen als een zeer professionele en inspirerende coach die weet waarover ze praat als het gaat om arbeidsparticipatie, organisatiecultuur en processen die daar in plaatsvinden. Zij is in staat in zeer korte tijd een analyse te maken van een situatie.

Marieke Foekema, Lean / HRM Consultant
Vreneli werkt met bezieling voor haar klanten. Zij is persoonlijk betrokken, energiek, ondernemend en voor mij inspirerend! Ik kan haar aanbevelen als trainer, coach en businesspartner!

Anja Hagen, Communicatieadviseur
Beste lezer,
Wanneer je het idee hebt dat je nu wel achterover kunt leunen, omdat je een loopbaancoach hebt, dan heb je het mis.

Vreneli Stadelmaier van SheConsult coacht zeer zeker en heel goed zelfs, echter pas wanneer jij actief bent. Zodra jij aangeeft, dat je als
hoogopgeleide vrouw op zoek bent naar een nieuwe baan, een eigen onderneming wilt starten of een personal branding traject wilt aanpakken, én je geeft aan dat je ‘er voor gaat’, dan kun je verzekerd zijn van de excellente begeleiding van Vreneli.

In mei 2009 ontmoette ik Vreneli en ik gaf aan dat ik per se aan het werk wilde. Ik was op dat moment vier maanden werkloos, 56 jaar oud en ik had 80 sollicitatiebrieven verstuurd. Twee maanden later was ik aan de slag en heden ten dage heb ik een leuke vaste baan als communicatieadviseur en ik werk als freelance bladmanager voor een tweemaandelijks magazine. Mede dankzij de inspanningen van Vreneli. Zij bracht mijn re-integratietraject in opdracht van het UWV binnen een zeer kort tijdbestek tot een goed eind.

Vreneli geeft blijk van actuele kennis van het bedrijfsleven. Zij kent en onderkent de specifieke problemen in de top waar vrouwen tegen aanlopen. Zij is bekend met zowel de problematiek aan werkgevers- als aan werknemerszijde. Haar begeleiding is gericht op het uitvergroten van jouw mogelijkheden, opdat je zelf gaat zien waar je kansen liggen. Daartoe zet zij haar netwerk in. Zij geeft je de meest uiteenlopende adviezen. Van een organisatieadvies tot een advies over een goede balans tussen werk en privé tot aan tips om te mediteren. Vreneli veegt zo nodig haar agenda leeg en steekt je aan met haar positieve levenshouding en haar niet aflatende optimisme. Zij motiveert je om door te gaan, om vol te houden en er hard aan te trekken.

Want: zij is manager, netwerker, moeder, ging soms op haar bek tijdens het leven en zij wil. Zij runt haar snelgroeiende bedrijf met verve en is een professionele loopbaancoach. Vreneli is vrouw, hoogopgeleid en levenservaringsdeskundig. Zij ís SheConsult. Ik beveel je Vreneli van harte aan en het is mij een genoegen beste lezer dit voor je op te schrijven, doe er je voordeel mee.

Benieuwd naar mij? Bel 020-3080644 of mail info@sheconsult.nl voor een afspraak.