middle aged construction businesswoman holding blue print in froIn het NRC van 18 november verscheen een artikel over vrouwen van 45-plus die ondernemer worden. De journaliste had mijn input gevraagd en ik werd ook geciteerd. Ik kom het namelijk veel tegen in onze loopbaancoachingspraktijk. Vrouwen die, nu hun kinderen uitgevlogen zijn en de hormonen zorgen voor wat meer lef en ambitie, willen vlammen. Nou, dat heb ik geweten. Mijn mailbox liep helemaal vol met vrouwen die zich zo herkenden. Vrouwen van 45-plus die hun ambitie (eindelijk eens) waar willen maken, die krachten voelen loskomen waar ze vorm aan willen geven. Geweldig! Ik werd er helemaal blij van!

En ik werd ook helemaal blij van het volgende. Degenen die wel eens een Theatercollege van mij hebben bijgewoond, weten dat ik een aan de TU-Delft studerende dochter heb. En ze is, sterk geïndoctrineerd door haar moeder, behoorlijk feministisch en geïnteresseerd in technologische ontwikkelingen. Ze was onlangs op de technologiebeurs BrightDay. En daar stuurde ze me deze foto :-).