In onze vorige SheNews stond dat ik mijn heup gebroken heb. Nou, dat heb ik geweten. Ik ben overspoeld door lieve berichtjes, kaartjes en bloemen. Dat helpt zeer, want ik wil natuurlijk veel meer dan dat ik kan en die berichtjes hadden allemaal een grote gemene deler: dat het niet erg is om even niets te kunnen en dat ik daarvan dan ook maar even moet genieten. Ik kreeg lees- en Netflixtips en eindelijk heb ik de Handsmaid’s Tale helemaal gekeken.

Dank je wel voor al die lieve aandacht!

Solliciteren in december?
Ondertussen vroeg ook BNR mij of ik wilde onderzoeken of het zinvol is om in december te solliciteren. Nu mankeer ik iets aan mijn heup, niet aan mijn hoofd, dus dat wilde ik wel. Ik ben erin gedoken (figuurlijk dan) en dit is wat ik vond:

Klik hier om het radiofragment te luisteren.

Samenvattend: december is de beste maand om te solliciteren. Maak gebruik van alle netwerk kansen (kerstborrels!) die er volop zijn. Dus kom van die bank af, stel het niet uit tot januari, maar doe het nu! Je hebt nu de meeste kans!

Ik ga deze nieuwsbrief niet lopen zeveren over -december-tijd-voor-reflectie-en-plannen-maken, dat weet je nu zo langzamerhand wel. Zo niet, gaan al die andere nieuwsbrieven en magazines je dat deze maand wel vertellen. Ik zou zeggen, hup de beuk erin. Ga ervoor!