Boekentips van Vréneli

Dit zijn favoriete boeken van Vréneli, en natuurlijk haar eigen boeken 🙂

Via de ‘meer info’-button kun je ze ook bestellen.

Nooit meer onterecht bang om door de mand te vallen
Voor jonge ambitieuze vrouwen
Engelse uitgave van F*ck die Onzekerheid

Steven Covey heeft met zijn Zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt. Hij leert ons dat we steeds weer opnieuw de balans op moeten maken en kijken wat ons nu te doen staat. En vooral niet zeuren en tobben over waar we geen invloed op hebben, maar kijken naar wat je wèl kunt doen. Prachtig!

Aan de hand van kleurrijke vrouwen uit de geschiedenis toont Alies Pegtel aan dat vrouwen net als mannen hun stempel op de geschiedenis hebben gedrukt, maar dat die stempel maar al te vaak in vergetelheid raakte. Inspirerend en hoopgevend boekje.

Praktisch boek over de overgang. Herken je klachten en weet wat te doen. Wist je bijvoorbeeld dat serieuze burn-outklachten ook ‘gewoon’ overgangsklachten kunnen zijn? En dat dan hormoontherapie geweldig werkt? Aanrader, dit boek!

Lekker leesbaar boek, dat je bewust maakt van waar je als vrouw tegenaan loopt. Het boek biedt je op hilarische wijze een nieuw handelingsrepertoire. En daar heb je ècht wat aan!
Het langverwachte vervolg op de cultklassieker ‘The Handmaid’s Tale’. In één adem uitgelezen! The Handmaid’s Tale is ook verfilmd (te zien op Videoland). De rode mantel en de witte kappen staan met name in de VS symbool voor vrouwen die in hun rechten worden bedreigd. Kortom, een boek om te lezen, een serie om te zien, en dan het vervolg lezen!
Wie kent het niet, het werk van Brené Brown? Zo ook dit boek, speciaal voor leidinggevenden. Dit gaat over écht de verbinding durven aangaan met je medewerkers, je team. En daarbij kom je jezelf enorm tegen. Ik spreek uit ervaring! Ook als je niet bekend met Brown’s werk is dit boek een aanrader.
Dit boek geeft inzicht in hoe ons brein verandert als we ouder worden, welke voordelen dat heeft en tips om daar optimaal van te profiteren.
Voor iedereen die echt toe is aan vakantie!

DE SWAAN PLAATST FEMINISME IN DE HISTORISCHE CONTEXT EN DE ROL VAN RELIGIES DAAR IN. LEZENSWAARDIG BOEK!

De bijbel voor iedere professionele vrouw
Concrete voorbeelden en concrete tips! Heerlijk!
Een must voor als je aan het solliciteren gaat
Zo wil je leuk oud worden! Een briljant boek!
Dit boek veranderde mijn leven.
Beminnelijke doeltreffendheid in plaats van boos worden.
Een boek met bijzondere verhalen en prachtige illustraties over magnifieke vrouwen! Lees het verhaal over de sterrekundige, de krijger en de piraat!
Over de mannelijke en vrouwelijke spelregels. Ook voor mannen interessant om te lezen 🙂
Ook leerzaam om te lezen als je niets met politiek hebt en je wèl wilt snappen hoe het spel werkt.
Al lezende in dit boek wordt je heel veel duidelijk,en ook hoe jij het anders kunt doen.
Ongelofelijk inspirerend boek van een vrouw die haar idealen najaagt, niet opgeeft en weet dat het er wèl toe doet wat jij persoonlijk doet. 
Narcisme is een modewoord, vaak gebruikt in context van mannen en dan met name de CEO of de ex-partner. Maar wat is het eigenlijk precies?

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.Je bent succesvol aangemeld voor de SheNews!