LoopbaanCoach EXecutive coach

Waar kan ik je mee helpen?

Wat wil jij?

Ambitie vormgeven, toekomst of next step bepalen,
zelfvertrouwen, zichtbaarheid en/of effectiviteit vergroten,
strategisch handelen, onderhandelen, carrièreswitch maken,
assertiviteit vergroten, work-life balance , personal branding
of gewoon een nieuwe leuke baan?

Coaching

Ik werk via SheConsult. Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen. Ook kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

Reviews van een paar van mijn choach cliënten 

Hieronder vind je reviews geschreven door een aantal van mijn klanten.

Jolanda Westrum, Bestuurslid at Stichting Rooms Katholiek Onderwijs Huizen:

Ik heb Vreneli leren kennen als een zeer professionele en inspirerende coach die weet waarover ze praat als het gaat om arbeidsparticipatie, organisatiecultuur en processen die daar in plaatsvinden. Zij is in staat in zeer korte tijd een analyse te maken van een situatie.

—————————

Marieke Foekema, Lean / HRM Consultant:

Vreneli werkt met bezieling voor haar klanten. Zij is persoonlijk betrokken, energiek, ondernemend en voor mij inspirerend! Ik kan haar aanbevelen als trainer, coach en businesspartner!

—————————-

Sandra H., Marketing manager:

Vréneli is kordaat, recht door zee en weet precies waar je pijn zit. Door daar niet omheen te draaien, maar ook niet over te gaan zitten zeuren, kom je verder.

———————–

Hilde ten Berg, Managing Partner:

We hebben gelachen en gehuild, ik had echt het gevoel er niet alleen voor te staan. Dat gaf me de kracht om door te gaan en te komen waar ik nu ben.

—————————

 

 

Anja Hagen, Communicatieadviseur

Beste lezer,
Wanneer je het idee hebt dat je nu wel achterover kunt leunen, omdat je een loopbaancoach hebt, dan heb je het mis. Vreneli Stadelmaier van SheConsult coacht zeer zeker en heel goed zelfs, echter pas wanneer jij actief bent. Zodra jij aangeeft, dat je als hoogopgeleide vrouw op zoek bent naar een nieuwe baan, een eigen onderneming wilt starten of een personal branding traject wilt aanpakken, én je geeft aan dat je ‘er voor gaat’, dan kun je verzekerd zijn van de excellente begeleiding van Vreneli.

Ik ontmoette Vreneli en ik gaf aan dat ik per se aan het werk wilde. Ik was op dat moment vier maanden werkloos, 56 jaar oud en ik had 80 sollicitatiebrieven verstuurd. Twee maanden later was ik aan de slag en heden ten dage heb ik een leuke vaste baan als communicatieadviseur en ik werk als freelance bladmanager voor een tweemaandelijks magazine. Mede dankzij de inspanningen van Vreneli. Zij bracht mijn re-integratietraject in opdracht van het UWV binnen een zeer kort tijdbestek tot een goed eind.

Vreneli geeft blijk van actuele kennis van het bedrijfsleven. Zij kent en onderkent de specifieke problemen in de top waar vrouwen tegen aanlopen. Zij is bekend met zowel de problematiek aan werkgevers- als aan werknemerszijde. Haar begeleiding is gericht op het uitvergroten van jouw mogelijkheden, opdat je zelf gaat zien waar je kansen liggen. Daartoe zet zij haar netwerk in. Zij geeft je de meest uiteenlopende adviezen. Van een organisatieadvies tot een advies over een goede balans tussen werk en privé tot aan tips om te mediteren. Vreneli veegt zo nodig haar agenda leeg en steekt je aan met haar positieve levenshouding en haar niet aflatende optimisme. Zij motiveert je om door te gaan, om vol te houden en er hard aan te trekken.

Want: zij is manager, netwerker, moeder, ging soms op haar bek tijdens het leven en zij wil. Zij runt haar snelgroeiende bedrijf met verve en is een professionele loopbaancoach. Vreneli is vrouw, hoogopgeleid en levenservaringsdeskundig. Zij ís SheConsult. Ik beveel je Vreneli van harte aan en het is mij een genoegen beste lezer dit voor je op te schrijven, doe er je voordeel mee.

 

Kijk ook eens op op mijn LinkedIn-profiel, daar vind je nog veel meer reviews.

 

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.Je bent succesvol aangemeld voor de SheNews!