LoopbaanCoach EXecutive coach

Waar kan ik je mee helpen?

Wat wil jij?

Ambitie vormgeven, toekomst of next step bepalen,
zelfvertrouwen, zichtbaarheid en/of effectiviteit vergroten,
strategisch handelen, onderhandelen, carrièreswitch maken,
assertiviteit vergroten, work-life balance , personal branding
of gewoon een nieuwe leuke baan?

Coaching

Onzekerheids-coaching

Aan de hand van concrete voorbeelden, met behulp van Voice Dialogue en het boek F*ck die Onzekerheid. 4 keer 1,5 uur

Loopbaancoach ExecutiveCoach

Nieuwe baan, carriéreplanning, sparren, jezelf verbeteren,  gender-issues, zichtbaarheid, assertiviteit, work-life balance.  Meestal 8 keer 1 uur.

Wandelen met Django

Wandelen met hond op de Bussummer-heide. Ontspannen, bewegen en de diepte in. Ideaal voor moeilijke keuzes. Minimaal 1,5 uur.

Golf en coach

Een goed gesprek op de golfbaan? Ook dat kan. Luisteren, sparren en tegelijkertijd lekker buiten bewegen. Minimaal 2 uur, in Weesp.

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen. Ook kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.
De afspraak kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via onderstaande knop.

Online-trainingen

Online Training 45+ succesvol en gelukkig

Ben je toe aan nieuw werk?  Wil je nu zelfs eens kiezen? Toe aan een baan die ècht bij je past? Maar weet je niet hoe te beginnen? Dan is deze training iets voor jou!

Online Training TOP-werk-privébalans

Een goede werk-privébalans is een topprestatie. In deze training passen we de inzichten uit sport- en prestatiepsychologie toe op jouw werk-privébalans

Online Training F*ck die Onzekerheid

Deze training van 10 video-lessen helpt je het stappenlan uit het gelijknamige boek te volgen en uit te voeren. Zodat je in 10 weken meer zelfvertrouwen hebt.

Online Training Keukentafel-plan

Deze training van 4 lessen helpt je het gesprek te voeren met je partner over de taakverdeling thuis. Geen ruzie, een eerlijke taakverdeling, everybody happy!

De online-trainingen zijn gemaakt volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten rondom e-learning. De online-trainingen draaien op het Soofos-platform, via dat platform loopt ook de betaling.

“Verandering begint bij jou.  Jij kunt het verschil maken!
Ik help je daar graag bij”

Cases uit de praktijk

Ze vinden dat ik niet zichtbaar genoeg ben

De afgelopen jaren heb ik geblogd en gevlogd over cases uit mijn praktijk. Van veel vrouwen krijg ik terug dat ze zich herkennen en het fijn vinden te lezen dat ze niet de enige zijn met een vraag en dat er oplossingen zijn. Bovendien geeft het inzicht in het type vragen waar mijn clienten zoal mee komen. 

Ik weet dat ik het kan maar ik ben tòch onzeker

Mijn opleidingen

Ik ben sinds 2005, na het behalen van mijn Coach-diploma aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, actief als zelfstandig coach. En sinds 2007 coach ik uitsluitend hoogopgeleide vrouwen in relatie tot hun werk.

Als coach ben je zelf je instrument. En ik gebruik, als het nodig is, een aantal technieken. Zoals bijvoorbeeld NLP, Provocatief coachen, RET, technieken uit de Zijnsorientatie zoals bijvoorbeeld meditatie, Enneagram, Voice Dialogue, etc.

Ik ben een fan van Stephen Covey, Deepak Chopra, en Pat Heim en Eva Jinek. Vele andere leraren, schrijvers, guru’s , vrienden, ouders, kinderen en geliefden hebben me gemaakt tot wat ik nu ben. En ik ben nog lang niet af!

Maar het belangrijkste is dat ik goed kan luisteren. En mijn klanten zeggen van me dat ze energie van me krijgen. Dat ik ze snel weer op weg help en dat ze dan echt zin en lef hebben om de verandering aan te gaan.

Bovendien heb ik een groot actief netwerk, handig voor de baanzoekers en ondernemers onder ons.

Mijn instrumentarium

NLP, Provocatief coachen, RET, technieken uit de Zijnsorientatie zoals bijvoorbeeld meditatie, Enneagram, Voice Dialogue, Systemisch werken, Kernkwadranten, en nog vele anderen

Reviews van cliënten

Hieronder vind je reviews geschreven door een aantal van mijn klanten.

Jolanda Westrum, Bestuurslid at Stichting Rooms Katholiek Onderwijs Huizen:

Ik heb Vreneli leren kennen als een zeer professionele en inspirerende coach die weet waarover ze praat als het gaat om arbeidsparticipatie, organisatiecultuur en processen die daar in plaatsvinden. Zij is in staat in zeer korte tijd een analyse te maken van een situatie.

Marieke Foekema, Lean / HRM Consultant:

Vreneli werkt met bezieling voor haar klanten. Zij is persoonlijk betrokken, energiek, ondernemend en voor mij inspirerend! Ik kan haar aanbevelen als trainer, coach en businesspartner!

Sandra H., Marketing manager:

Vréneli is kordaat, recht door zee en weet precies waar je pijn zit. Door daar niet omheen te draaien, maar ook niet over te gaan zitten zeuren, kom je verder. 

Hilde ten Berg, Managing Partner:

We hebben gelachen en gehuild, ik had echt het gevoel er niet alleen voor te staan. Dat gaf me de kracht om door te gaan en te komen waar ik nu ben.

 Anja Hagen, Communicatieadviseur

Beste lezer,
Wanneer je het idee hebt dat je nu wel achterover kunt leunen, omdat je een loopbaancoach hebt, dan heb je het mis.

Vreneli Stadelmaier van SheConsult coacht zeer zeker en heel goed zelfs, echter pas wanneer jij actief bent. Zodra jij aangeeft, dat je als hoogopgeleide vrouw op zoek bent naar een nieuwe baan, een eigen onderneming wilt starten of een personal branding traject wilt aanpakken, én je geeft aan dat je ‘er voor gaat’, dan kun je verzekerd zijn van de excellente begeleiding van Vreneli.

 

Ik ontmoette Vreneli en ik gaf aan dat ik per se aan het werk wilde. Ik was op dat moment vier maanden werkloos, 56 jaar oud en ik had 80 sollicitatiebrieven verstuurd. Twee maanden later was ik aan de slag en heden ten dage heb ik een leuke vaste baan als communicatieadviseur en ik werk als freelance bladmanager voor een tweemaandelijks magazine. Mede dankzij de inspanningen van Vreneli. Zij bracht mijn re-integratietraject in opdracht van het UWV binnen een zeer kort tijdbestek tot een goed eind.

Vreneli geeft blijk van actuele kennis van het bedrijfsleven. Zij kent en onderkent de specifieke problemen in de top waar vrouwen tegen aanlopen. Zij is bekend met zowel de problematiek aan werkgevers- als aan werknemerszijde. Haar begeleiding is gericht op het uitvergroten van jouw mogelijkheden, opdat je zelf gaat zien waar je kansen liggen. Daartoe zet zij haar netwerk in. Zij geeft je de meest uiteenlopende adviezen. Van een organisatieadvies tot een advies over een goede balans tussen werk en privé tot aan tips om te mediteren. Vreneli veegt zo nodig haar agenda leeg en steekt je aan met haar positieve levenshouding en haar niet aflatende optimisme. Zij motiveert je om door te gaan, om vol te houden en er hard aan te trekken.

Want: zij is manager, netwerker, moeder, ging soms op haar bek tijdens het leven en zij wil. Zij runt haar snelgroeiende bedrijf met verve en is een professionele loopbaancoach. Vreneli is vrouw, hoogopgeleid en levenservaringsdeskundig. Zij ís SheConsult. Ik beveel je Vreneli van harte aan en het is mij een genoegen beste lezer dit voor je op te schrijven, doe er je voordeel mee.

 

Kijk ook eens op op mijn LinkedIn-profiel, daar vind je nog veel meer reviews.

 

Start met een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek

Coaching is geen therapie

Ik bedrijf geen therapie, ga niet enorm zitten wroeten in je verleden en je jeugd. Ik houd ook niet zo van ellenlange trajecten. In mijn optiek is coaching kortdurend, oplossingsgericht, krachtig, en met blijvend effect.
Ondanks dat het soms ellendig kan zijn, houd ik ervan om ook de humor ergens van in te zien.
Want uiteindelijk is coaching een kadootje aan jezelf, en kadootje waar je nog beter van wordt!

Mijn Tarief

Mijn tarief is simpel, ik reken € 250,- per uur, excl BTW. Dat is inclusief voorbereiding en interne verslaglegging.

Een telefonsiche kennismaking kost je niets.

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.Je bent succesvol aangemeld voor de SheNews!