Tjonge, ik heb me weer in iets gestort! Ik las een artikel over dat het met vrouwen in de hospitality branche bar slecht gesteld is. Of eigenlijk, er is een overschot aan topmannen! Dus ik dacht daar ga ik wat aan doen. Ik ga een congres organiseren;

Vrouwelijk Leiderschap in Hospitality in één dag. En ja, dat is gelukt! Op 2 juli vindt het plaats in Hilversum en we hebben een top programma! De dag is onderverdeeld in vier modules strategie, onderhandelen, overtuigen en zelfvertrouwen. Deze modules worden verzorgd door de absolute toppers op dit vakgebied. Daarnaast spreken boegbeelden uit de branche, een wetenschapper en de hoofdredacteur van de Linda. Doel van dit congres is vrouwen te inspireren en te voorzien van inzicht en praktische tools om hun carrière een boost te geven. Zie www.SheNews.nl/congres.

Maar nu moeten er natuurlijk wel vrouwen komen.

Hellup!!

Daar speelt de angst op die ik als kind al had: “Straks komt er niemand op mijn feestje…” Oh, ik slaap al een paar nachten onrustig. Maar what the F*ck, ik ga het wél gewoon doen!

Ik heb wat reclame en PR ingekocht, maar als klein bedrijf heb ik natuurlijk geen giga-budget. Kortom, ik heb je hulp nodig!

Wil jij me helpen zoveel mogelijk vrouwen op dit congres te krijgen? Dat kan bijvoorbeeld door het te delen op social media, vrouwen er persoonlijk op te attenderen of het door te sturen naar de hospitality-afdeling binnen jouw bedrijf?

Samen kunnen we er dan voor zorgen dat het vrouwelijk talent in de hospitality (en daarbuiten, want het is voor iedere ambitieuze vrouw interessant en toegankelijk) een giga-boost krijgt. Hoe tof zou dat zijn?

En dan slaap ik ook weer beter, haha!