ClintonDinsdag was het Super Tuesday. Ik haal mijn zoon (17 jaar) en een vriendje op van het station. Zoals gewoonlijk zaten beide heren ‘gezellig’ ieder op hun eigen mobiele schermpje te kijken, en dingen uit te wisselen als ‘voetballer XX is geblesseerd’, en ‘gehandicapte vrouw aangevallen door chihuahua’.

Toen zei mijn zoon:“Clinton en Trump hebben allebei in 7 staten gewonnen.”
Vriendje:”Wie denk jij dat er gaat winnen?”
Mijn zoon: “Clinton.”
Vriendje: “Nee joh, die ziet er helemaal niet uit als een president!”

Huh, dacht ik. Wat zegt ie nou??
Maar…daar kwam The Moment of Glory van een feministische moeder:

Zoon: “Dat denk je alleen maar omdat ze vrouw is. We moeten er gewoon aan wennen dat ook vrouwen president worden. Ze is gewoon het beste!”

Hang de vlag uit!
Trommel de fanfare op!
Laat de bitterballen aanrukken, sla de fusten open!
De feministische opvoeding is geslaagd!

Nu moet ie alleen ook nog slagen voor zijn Havo.
Tja, dat is andere koek……zucht.