bigstock--194588530Ik zat deze week te kijken naar M, het programma van Margriet van der Linden (ik vind het heel leuk en verfrissend trouwens), en daar zat Claudia de Breij, ook al zo’n kanjer! En wat gebeurde daar: YouTube.com. Vervolgens kreeg ik tientallen appjes van mensen die dit ook gezien hadden. Nou, haar heb ik dus meteen maar even mijn boek F*ck die onzekerheid gestuurd…

Deze week werd ook The Next Women top 100 gepubliceerd. Een prachtige lijst die laat zien dat het in Nederland stikt van succesvolle vrouwelijke ondernemers! In een van de artikelen hieronder vind je meer info. Zoek je nu een omgeving waar meer vrouwelijke ondernemers te vinden zijn, kijk dan eens op onze website AlleVrouwennetwerken.nl. Daar staan alle vrouwelijke netwerken van Nederland*. Daar vind je bijvoorbeeld Entre FemmesSisInBiz of Uvon en natuurlijk ook TheNextWomen.

Het is ongelofelijk motiverend om te horen van andere vrouwen waar ze goed in zijn, waar zij tegenaan lopen, hoe ze daar mee omgaan en wie weet kun jij met jouw ervaring helpen!

*Staat je netwerk er niet bij, laat dat dan even weten aan Lisanne Kemp: info@sheconsult.nl, dan zetten we je er op, kost niks.