lachend-publiek-2-3-1024x483Soms word ik zo moe van mezelf. Letterlijk! Ik had leuk bedacht om een congres te organiseren. Ik dacht dat doe ik er even naast. Nou, niks is minder waar. Wat is dat veel werk. En wat kom je een hoop hobbels tegen onderweg! Gelukkig is een vriendin van mij, Jolinde Segeren, een zeer ervaren congresmanager én marketeer met een giga-netwerk, nu even in between jobs… Hoera, voor mij dan, want ze is er gigantisch druk mee.

Maar wat hebben we een lol, in alles uitdenken, uitproberen en dan uitvoeren. Wat een creativiteit komt er dan los, geweldig! Dus dat congres, ja dat wordt echt geweldig. Alleen al de ontvangst… degenen die er niet bij zijn zullen achteraf balen… het is te leuk!

De sprekers zijn druk bezig met hun verhalen en ik krijg geweldige feedback. Ik spreek zoveel vrouwen die er zo veel zin in hebben! Vrouwen uit de hospitality branche, en die is heel breed, zo komen er ook 4 dames uit de uitvaartbranche. Maar ook banken, ministeries en scholen voelen zich aangesproken door de term hospitality. Dus er komen, naast veel vrouwen uit de hotellerie, ook advocaten, ambtenaren, bankiers, eventmanagers, marketeers en ga zo maar door. Nou, dat is toch geweldig!

Kortom, Jolinde en ik hebben er zoveel zin in, dus tot 2 juli!

PS. Nog geen ticket? Er zijn nog een paar last-minute-tickets, dus haast je naar shenews.nl/congres. Vol=vol.
PPS. Voor als je al een ticket hebt: DE LOCATIE IS GEWIJZIGD; het is nu op een mooie zomerse locatie: Gooiland in Hilversum! Check je mail en download je nieuwe tickets.