Bovenstaande cartoon moest ik gewoon met je delen. Hij is zo treffend. Eigenlijk had de finishlijn voor vrouwen ook nog 30 meter verder dan voor de mannen moeten liggen, dan klopt ie helemaal! In de SheNews.nl van 17 januari 2019 zegt Madeline Albright daar ook nog iets over.

Ook wil ik vertellen dat ik weer Theatercolleges doe, welliswaar moet ik af en toe even zitten (ik heb dik 3 maanden geleden mijn heup gebroken, voor diegenen die dit ontgaan is).

Zo deed ik afgelopen een dinsdag een theatercollege in de Jaarbeurs voor een congres van 400 dames. Ook o.a. Wendy van Dijk, Merel Westrik en John van den Heuvel spraken. En wie denk je dat er in de evaluatie het beste af kwam? Moi! Kijk hier maar, naar dit plaatje links.
Een dikke 9! Hoera! En daar ben ik supertrots op, zeker nadat ik er ruim 3 maanden uit ben geweest!

Waarom vertel ik dit nou? Nou, omdat vrouwen moeten leren om over hun successen te vertellen, want als we dat niet zelf doen, weet niemand hoe goed we zijn. Ik hoop hiermee een voorbeeld te geven. Ik schep niet op, ik vertel gewoon wat er is gebeurd en dat ik daar heel blij mee ben. En wat we dus óók moeten leren is dat we het niet arrogant of opschepperig vinden als een vrouw dat doet 🙂

Maar er is nog iets anders. Ik heb (her-)ontdekt dat ik dus heel erg blij word van theatercolleges geven. Na ruim 3 maanden uit de running te zijn geweest gaf het me zo’n boost om het weer te doen. En als je iets ècht met hart en ziel doet, tja, dan zie je dat dus terug in de resultaten.
Ik wens jou ook werk dat je met hart en ziel doet!