Man  with a bar weights in hands training, isolated on blackZet een paar mannen voor een TV met voetbal erop, en het testosteron spuit uit hun oren. Zelfs de meest feminiene, zachtmoedige man, verandert in een opgewonden standje, dat om het hardst schreeuwt en springt. Om maar niet onder te doen voor ‘de mannen’.

Wielrenners, net zoiets. Och jee, wat is het toch belangrijk om dat topje het eerst te bereiken. Om dan daarna er vreselijk over op te kunnen scheppen.

Vrouwen lijken immuun. Ze keren zich af van al dat testosteron en halen hun schouders op. Op een enkele vrouw na, wiens immuunsysteem niet werkt. Die zie je dan ook opgewonden meedoen met de guys. Vaak gaat ze er dan zelfs een beetje op lijken. Net als baasjes op hun hond……

Ik weet niet of er ooit onderzoek is gedaan naar de besmettelijkheid van testosteron, maar ik zag vanavond op de TV weer het bewijs, bij De Wereld Draait Door.

Rammstein was op TV, bij Jakhals Erik. Het testosteron spoot uit de TV. En wat doet onze Erik? Overmoedig, brallerig, zakkerig-masculien werpt ie stoer (kijk eens Rammstein, wat ik durf…..) een bierflesje vanaf 4 hoog, richting rondvaartboot.
Een toeriste weet het vege lijf maar net te redden.

Echt, besmettelijk, ik zweer het!

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.Je bent succesvol aangemeld voor de SheNews!