‘De financiële topvrouw van KPN, Carla Smits-Nusteling, stapt op. Volgens KPN is ze het niet eens met de nieuwe structuur van het telecombedrijf. Op verzoek van Smits-Nusteling vertrekt ze zonder salaris voor dit jaar, en zonder vertrekvergoeding.’

Dat waren de berichten vanmorgen in het nieuws.
Jammer, een top-vrouw die vertrekt.
En helemaal jammer omdat ze bewijst met haar wens omtrent de financiële afhandeling, dat vrouwen over het algemeen niet zo van het grote-graaien zijn. En dus dubbel jammer dat ze dan bij KPN weggaat, juist nu KPN ook al verdacht wordt van prijsafspraken en kartelvorming.

Weet je wat ik nou hoop? Dat Carla dit jaar een fantastische nieuwe, invloedrijke baan vindt waar ze haar financiële integriteit dubbel en dwars kan inzetten ten behoeve van de grootste probleemsector van dit moment, de financiële sector. Deze sector legt op dit moment de economie volledig lam.  We hebben daar leiders nodig die ten dienste staan van de economie, ondernemers & burgers. Die met visie de vastgelopen woningmarkt vlottrekken. Die met visie ondernemers weer aanmoedigen om te investeren in hun bedrijven. En die wars zijn van bonusculturen en zelfverrijking. Vrouwen bij uitstek, kunnen zulke leiders zijn.

Dus hup Carla, zet ‘m op! Wij staan achter je!

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.Je bent succesvol aangemeld voor de SheNews!