vrouw met hamer-SheConult.iConneqt

Ik ga iets doen wat een goede coach niet doet, namelijk oordelen. Maar het moet me echt even van het hart.

Als mezelf dus even:
Hoor ik dat het programma “ Help mijn man is klusser” weer terugkomt op de buis. Het programma waarin de man wordt afgeschilderd als een enorme sukkel die een huis in puin niet opknapt. Ja, hij belooft van alles maar doet het niet. En wat doet de vrouw in kwestie? Die zeurt. Die zanikt. En jankt.

En wat doet het programma? De Koningin Zeurpiet mag in een hotelletje bijkomen van het zaniken, terwijl manlief door een set uit de kluiten gewassen rambo’s gedwongen wordt een wc te tegelen.

En dan denk ik…., wat ben jij een muts! Je was er al die tijd bij. Bij de koop van die bouwval of het slopen van de bovenverdieping. En wat heb jij gedaan om de klus te klaren? Heb jij een hamer gepakt, of een wandje gestuukt?

Dit programma bevestigt het beeld van mannen die klussen en vrouwen die dat niet kunnen. En dat is echt totale onzin! Mannen worden echt niet geboren met een natuurlijk talent voor tegelen. Ik vind dat het programma verboden moet worden. Het is discriminerend en hopeloos jaren ‘50.  Wat vind jij?

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.Je bent succesvol aangemeld voor de SheNews!