Ja, dat komt voor!

Zo heb ik dus twee huizen, drie kinderen van mezelf en 2 bonus-kinderen van mijn vriend. Een van die bonuskinderen woont sinds kort op kamers, dus die telt maar half mee.

En ik kan je verzekeren, dat is behoorlijk druk. Zo’n leven. Moet de heg knipt in huis A ( 40 meter conifeer) dan moet het ook in huis B ( 15 meter beuk). Grasmaaien, idem dito. Administratie, ook zo. (En ik ben zo’n type dat alles kan. Heg knippen, banden plakken, planken ophangen, douche repareren. Dus ik doe dat dus ook allemaal want ik vind het onzinnig dat een man dat moet doen omdat hij een man is. Laat hij maar doen waar hij goed in is. Een weblog ontwerpen voor mij bijvoorbeeld. Dan doe ik wel de klusjes, of ik besteed ze uit, dat kan ook.)

En dan denk je, nou ik heb toch behoorlijk wat kinderen, kunnen die niet helpen? Maar dat is ècht een héle foute gedachte. Kinderen zijn namelijk niet om te helpen. Maar om de koelkast leeg te eten, om jou kilometers te laten maken als taxi, om alles vies te maken. Als  ze zo’n 15, 16 jaar zijn kunnen ze je dat haarfijn uitleggen.

Bovendien willen mijn kinderen niet naar huis A, en mijn bonusdochter wil niet naar huis B. Moeten we dan maar een huis C kopen? En A en B in de verkoop doen? Maar ja, dan hebben we in huis C wel 4,5 kind. Oef, is dat niet een beetje veel kind?

Maar dan heb je wel 1 heg, een grasveldje, 1 adminstratie en 1 koelkast. En op=op. Dus dat is dan wel weer heel helder.

Nou toch nog maar eens over praten want die ene koelkast, dat is wel heel aantrekkelijk. Dat is namelijk ook maar 1x vullen.Lang leve Albert.nl!

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.Je bent succesvol aangemeld voor de SheNews!